Week 47-2007

20-11

Langzaam aan begint het duidelijk te worden welke camera het waarschijnlijk gaat worden. Zaterdag naar de beurs en dan hoop ik het toch wel te weten. (Of wie weet word ik wel weer helemaal op een ander been gezet). Er zijn op dit moment nog twee camera's in de strijd voor mijn gunst. Deze Pentax K 10D en de Olympus E3 die uitkomt zijn voor mij de beste opties. Ik doe ijverig mijn huiswerk. Informatiebrochures lezen en de handleiding van internet gehaald.
21-11
22-11 Verjaardag vieren met m'n kinderen.
23-11

Maud en Ira hebben een onderonsje over paarden.
24-11

Naar de zoomexperience. We hebben ons best geamuseerd maar de presentatie en de vertegenwoordiging van diverse fabrikanten viel toch enigzins tegen of was helemaal niet aanwezig. Mijn opties blijven in ieder geval in tact. Òf de Pentax K10D of de (super) Olympus E3. Als het die laatste wordt dan wacht ik mijn vakantiegeld nog maar eens af. Of er moet nog zich nog een sponsor melden... Ach diep in mijn hart wil ik dat natuurlijk niet, ik wil hem helemaal van mezelf hebben, die trots gaat er toch niet uit.
De aanwezige mannen hebben vandaag hun grootste lens opgeschroefd...;-/
Grote vraag blijft natuurlijk wie er nou van wie of wat smult....
Groot, groter, grootst. Ik krijg spontaan de neiging uit te zoeken wat de allerkleinste camera is die op dit moment op de markt is ;-)
We gaan iets drinken en wat eten... Heerlijk!
Risotto.... mmm!!
En zij? Zij kijken buiten op de menukaart maar moeten een deur verder, het zit vol.
Van boeken krijg je nooit genoeg. De linker van Greet gekregen voor m'n verjaardag, de andere in Utrecht gekocht.